☆ BABY born – Train Andy – Hond via internet kopen

BABY born - Train Andy - Hond in Marwijksoord

Bruin | Speelfiguur

BABY born heeft een lief huisdiertje. Dit lieve hondje Andy zal zeker jouw hartje stelen! Met zijn trouwe ogen en zijn zachte vacht kan deze pup hard blaffen en zelfs echt worden uitgelaten met 1 druk op de knop! Als hij je aandacht probeert te trekken, jankt hij hartverwarmend. Als hij te opgewonden op en neer loopt, kun je hem een geruststellend klopje op zijn rug geven. Dat is het teken voor ‘Zit’! Dan stopt hij meteen. Andy draagt een prachtige halsband met een glitterhanger en heeft zijn favoriete lekkernij bij zich. Zoals een echt hondje kan Andy ook bedelen, vooral als je zelf net even wat lekkers eet. Maar dit mag natuurlijk niet! Ach wie kan er nu boos worden op honje Andy? (EAN code: 4001167819524 ) (ID: 9200000042570527 Zapf Creation) Ben je een spelletjes liefhebber in Marwijksoord ?
BABY born - Train Andy - Hond in Marwijksoord

Spelfanaat in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “BABY born – Train Andy – Hond” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Dieren in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Waar? in Aa en Hunze

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Weet dat dit een gekend firma is: Fun enz.


Er zijn veel winkels nabij Aa en Hunze. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
BABY born - Train Andy - Hond in Marwijksoord