☆ Barbie Draai- en Rij Puppies – Barbie pop online bestellen

Barbie Draai- en Rij Puppies - Barbie pop in De Kooten / De Koaten

Poppen | 3 – 12 jaar

Met deze Barbie-pop, puppy’s en fiets beleef je het avontuur van de nieuwe Barbie-film Barbie en haar Zusjes in het Grote Puppy-avontuur.

Met één druk op de knop fiets je nieuwe avonturen tegemoet! Met haar twee puppy’s is Barbie op weg naar nieuwe avonturen, net als in de film! Als je de fiets voortduwt, gaat Barbie fietsen. De hondjes bewegen mee op hun skateboards. Het ene hondje draait zelfs om het andere heen – super! Zet Barbie op de fiets en maak haar handen en voeten vast aan het stuur en de trappers. Zet het mama-hondje op het grote skateboard en haar puppy op het kleine skateboard. Geef ze een duwtje en daar gaan ze! Barbie trapt de pedalen rond terwijl het mama-hondje op haar skateboard rijdt en de puppy rond zijn mama cirkelt.

Pure speelpret! Barbie gaat het avontuur tegemoet in haar “heldinoutfit” zoals te zien in de film. Ze draagt een gebloemde outfit en een blauwe plastic broek (niet verwijderbaar) met zwarte laarzen. En natuurlijk een roze helm voor de veiligheid! Barbies roze fiets ziet er met het zilverkleurige stuur al even stijlvol uit. Meisjes kunnen met deze fantastische speelset hun favoriete filmscènes naspelen of zelf nieuwe puppyverhalen bedenken!

Inclusief Barbiepop met outfit en accessoires (inclusief helm), fiets, twee skateboards, mamahond en puppy.
Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Bezoek de Barbieshop (EAN code: 0887961130997 ) (ID: 9200000043480328 Mattel) Ben je een spel fanaat in De Kooten / De Koaten ?
Barbie Draai- en Rij Puppies - Barbie pop in De Kooten / De Koaten

Spelfanaat in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Barbie Draai- en Rij Puppies – Barbie pop” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Modepoppen in de regio van Achtkarspelen (Nederland).

Online in Achtkarspelen

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een gekend merk is: Fun enz.


Er zijn tal van winkels nabij Achtkarspelen. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
Barbie Draai- en Rij Puppies - Barbie pop in De Kooten / De Koaten