☆☆ Big Deal – Kaartspel online aanschaffen

Big Deal - Kaartspel in Timmereind

Van 2 tot 6 spelers | Speeltijd: 120 minuten

Vlot roofspel voor meedogenloze geldwolven.

Bouw een vermogen op door zo waardevol mogelijke voorwerpen en geld te verzamelen, maar dat moet steeds in tweetallen. Maar waarom zou je jezelf vermoeien? Je kunt namelijk ook gewoon de verzamelingen van de andere spelers roven!

Elke beurt speel je 2 gelijke kaarten uit je hand of met behulp van de aflegstapel. Deze leg je als verzameling voor je neer, steeds boven op een vorig koppel. Je kunt ook proberen om de bovenste set van een andere speler te roven. Daartoe spelen jij en je tegenstander steeds een kaart van de betreffende soort of een joker. De winnaar krijgt de set plus alle in het gevecht gespeelde kaarten! Elke kaart heeft een bepaalde waarde. Heb jij aan het einde van het spel het grootste vermogen?

Eenvoudig en dynamisch kaartspel voor liefhebbers van het betere pest- en dwarszitwerk. (EAN code: 8717249198215 ) (ID: 9200000024631275 Schmidt) Ben je een spelletjes liefhebber in Timmereind ?
Big Deal - Kaartspel in Timmereind

Speelgoed in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Big Deal – Kaartspel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Kaartspellen in de streek van Waalre (Nederland).

Winkels in Waalre

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Onthou dat dit een gekend merk is: Fun enz.


Er zijn veel shops nabij Waalre. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
Big Deal - Kaartspel in Timmereind