☆ Dokkumer vlaggen centrale Vlag wimpels online bestellen

Dokkumer vlaggen centrale Vlag wimpels in Saint-Médard

Degelijke oranje wimpel van 165 cm lang, 18 cm breed en voorzien van een kwast. Een wimpel is een smalle strook stof, die aan een vlaggenmast wordt bevestigd en die geheel zelfstandig bovenin de mast, of anders direct boven de vlag komt te hangen. Bevestiging van de wimpel aan de vlaggenmast of stok gebeurt met een touwtje dat bevestigd is aan een kort stokje, waaromheen het uiteinde van de wimpel is gewikkeld. De oranje wimpel wordt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis samen met de Nederlandse vlag wordt gehesen. Ook bij geboorte en huwelijk van leden van het Huis Oranje-Nassau kan de wimpel met de vlag gevoerd worden De wimpel is gemaakt van Spun-Poly, 155 gr/m² polyester weefsel. Dit materiaal is kleurecht en UV-bestendig. Tevens wasbaar op 40° met fijnwasmiddel. De wimpel is voorzien van ophanggarnituur en een goede afwerking, namelijk geheel rondom gezoomd. De wimpel is onder andere passend bij de meest gangbare standaard vlag van 100 x 150 cm met een gevelstok van 2 meter. (EAN code: 8712443000326 oranje winpel) (ID: 9200000025134465 Dokkumer Vlaggen Centrale) Ben je een spel liefhebber in Saint-Médard ?
Dokkumer vlaggen centrale Vlag wimpels in Saint-Médard

Spelfanaat in Luxemburg

Meestal wordt jouw bestelling “Dokkumer vlaggen centrale Vlag wimpels” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante garden in de streek van Herbeumont (België).

Winkels in Herbeumont

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van shops nabij Herbeumont. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
Dokkumer vlaggen centrale Vlag wimpels in Saint-Médard