☆☆☆ Dominion Intrige – Kaartspel via internet aanschaffen

Dominion Intrige - Kaartspel in Langenholte

Van 2 tot 4 spelers | Speeltijd: 30 minuten

Dominion Intrige is de zelfstandige variant van het meervoudig bekroonde kaartspel Dominion. De verpakking bevat puntenkaarten, geldkaarten en 25 nieuwe koninkrijkkaarten.

Daardoor kun je Dominion Intrige niet alleen apart spelen, maar ook met het basisspel combineren. Zo is het zelfs mogelijk om het spel met meer dan 4 spelers op tafel te leggen.

De koninkrijkkaarten in Dominion Intrige zijn toegespitst op het dwarsbomen van de plannen van je tegenstanders. Ook zijn er nieuwe soorten kaarten die bij meerdere categorieën horen en kaarten waarbij je uit verschillende acties kunt kiezen. (EAN code: 8717249193456 ) (ID: 1004004007590999 999 Games) Ben je een spel fan in Langenholte ?
Dominion Intrige - Kaartspel in Langenholte

Spelletjes in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Dominion Intrige – Kaartspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Kaartspellen in de regio van Zwolle (Nederland).

Bestellen? in Zwolle

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel firma is: Bart Smit enz.


Er zijn tal van winkels nabij Zwolle. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
Dominion Intrige - Kaartspel in Langenholte