☆☆☆ EXIT Beach 300 – Speelhuis met glijbaan – Grijs online bestellen

EXIT Beach 300 - Speelhuis met glijbaan - Grijs in Graszode

Hout

Elk kind vindt het geweldig om zijn eigen ‘huisje’ te hebben! Een speelplek helemaal voor jezelf om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. En de EXIT Beach 300 is wel een heel mooi huisje. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaantje glij je zo weer naar beneden! Door zijn natural looks is het huisje ook een prachtige aanwinst qua design in de tuin van papa en mama.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren. Eenvoudige montage Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Afmetingen pakketten
– Dak: 1305x725x95mm
– Zijkanten + voor/achterzijde: 1305x1020x145mm
– Frame (onderstel): 1955x550x130mm
– Glijbaan: 1200x380mm (EAN code: 8718469465040 ) (ID: 9200000025471573 EXIT) Ben je een spel fan in Graszode ?
EXIT Beach 300 - Speelhuis met glijbaan - Grijs in Graszode

Speelgoed in Zeeland

Meestal wordt jouw bestelling “EXIT Beach 300 – Speelhuis met glijbaan – Grijs” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Speelhuisjes in de regio van Borsele (Nederland).

Waar? in Borsele

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een gekend firma is: Bart Smit …


Er zijn veel shops nabij Borsele. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
EXIT Beach 300 - Speelhuis met glijbaan - Grijs in Graszode