☆☆ Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes via internet kopen

Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes in Sint-Denijs-Boekel

Kunststof

De speelmogelijkheden zijn eindeloos met de Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes! Kindjes kunnen deze 10 ronde bekers makkelijk op elkaar stapelen of ze omgekeerd in elkaar plaatsen.

Door de reliëfpatronen leren baby’s getallen en kleuren kennen. Stapel alle bekers op en tel tot tien. Van bekers van vergelijkbare grootte kunnen ballen worden gevormd die ook weer kunnen worden gestapeld (met een klein beetje hulp van mama).

Bij de set zit ook een rinkelbal om mee te rammelen of in een van de door de baby gemaakte ballen of bovenop de bekerstapel te plaatsen. Je baby kan zelfs abstracte vormen maken met de bekers.

Ideaal voor kindjes vanaf 6 maanden.

Bezoek de Fisher-Priceshop (EAN code: 0746775053383 ) (ID: 1004004011585799 Mattel) Ben je een spelletjes fanaat in Sint-Denijs-Boekel ?
Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes in Sint-Denijs-Boekel

Speelgoed in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Grijp- & Bijtspeelgoed in de streek van Zwalm (België).

Online in Zwalm

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een stabiel firma is: Fun enz.


Er zijn tal van shops nabij Zwalm. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
Fisher-Price Stapelen Rolbekertjes in Sint-Denijs-Boekel