☆☆ Haba Knikkerbaan Rollebollen – Basisdoos – Berg-en dalbaan online aanschaffen

Haba Knikkerbaan Rollebollen - Basisdoos - Berg-en dalbaan in De Hem / De Him

Hout

Haba Knikkerbaan Rollebollen – Basisdoos – Berg-en dalbaan
De Haba Knikkerbaan Rollebollen Basisdoos Berg- en Dalbaan is met twee bochten, het spiegelwiel en een heel diep dal een uitdagend parcours voor knikker Paul en zijn vrienden. Deze set (voor kleintjes vanaf 2 jaar) bevat 26 onderdelen en stimuleert de hand- oogco�rdinatie en fijne motoriek. Met de verbindingselementen klikt je kind de houten en kunststof elementen gemakkelijk in elkaar. Help je kind in het begin een handje en laat hem daarna zelf bouwen. Alle knikkers zijn zo groot dat kleintjes ze niet gemakkelijk in hun mond stoppen. En door de hoogteverschillen in de baan blijven de knikkers maar rollen. De doorzichtige knikker geeft een leuk effect tijdens het spelen. Alle Rollebollen knikkerbanen zijn met elkaar te combineren.

spannende basisdoos met vele geweldige effecten grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten veilig speelplezier al vanaf 2 jaar slim kliksysteem en zuilen van verschillende hoogtes voor een zo groot mogelijke impuls zonder te verschuiven alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren Onderdelen:

Berg- en dal helling Doorgang met bel Recht baan met spiegelwiel 2x scherpe bocht Bocht Helling Rechte baan 8x verbindingselement Startblok 5x pilaar Knikker Paul Acryl knikker 2x knikker (EAN code: 4010168211183 ) (ID: 9200000050187836 Haba) Ben je een spelletjes fan in De Hem / De Him ?
Haba Knikkerbaan Rollebollen - Basisdoos - Berg-en dalbaan in De Hem / De Him

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Haba Knikkerbaan Rollebollen – Basisdoos – Berg-en dalbaan” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Knikkerbanen in de regio van Littenseradiel (Nederland).

Online in Littenseradiel

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt enz.


Er zijn veel winkels nabij Littenseradiel. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
Haba Knikkerbaan Rollebollen - Basisdoos - Berg-en dalbaan in De Hem / De Him