☆☆ Het Koninkrijk Dominion – Bordspel via internet bestellen

Het Koninkrijk Dominion - Bordspel in Rekem

Van 2 tot 4 spelers | Speeltijd: 20 minuten

Iedere speler of groep probeert als hobbit Mordor te bereiken. Terwijl de spelers door 14 wondermooi afgebeelde gebieden van Midden-Aarde trekken, moeten zij reiskosten betalen en moeilijke vragen beantwoorden. In totaal 1200 vragen zijn gebaseerd op het werk van Tolkien en samengesteld door een kundig team van Tolkien-experts. Meerkeuzevragen maken het spel makkelijker voor hen die minder bekend zijn met het werk van Tolkien. Wie als eerste de Doemberg bereikt en de vragen daar correct beantwoordt, wint het spel. Onderga de ultieme kennistest over J.R.R. Tolkiens boek In de Ban van de Ring! (EAN code: 8717249190141 ) (ID: 1004004000008520 999 Games) Ben je een spelletjes liefhebber in Rekem ?
Het Koninkrijk Dominion - Bordspel in Rekem

Spelfanaat in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Het Koninkrijk Dominion – Bordspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Bordspellen in de streek van Lanaken (België).

Winkels in Lanaken

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een stabiel firma is: Fun …


Er zijn veel winkels nabij Lanaken. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.http://chilom.nl
Het Koninkrijk Dominion - Bordspel in Rekem