☆☆☆ Interline Zwembad Interline pH-plus Tabletten via internet aanschaffen

Interline Zwembad Interline pH-plus Tabletten in Gingelom

pH-Plus Tabs zijn een snel oplossend product voor het corrigeren van een te lage pH-waarde van uw zwemwater.

Zwembad vullen met leidingwater
Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties bv. bruin worden van water geven met zwembadchemicaliën. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater o.a. de hardheid van het water kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf.

Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen.

Oplostijd van het chloor
Afhankelijk van de wijze waarop u doseert, kan de oplostijd van de tabletten variëren. In een chloordrijver kan de oplostijd van een 8-grams tablet minder dan een dag bedragen. Deze indicatie is o.a. afhankelijk van de capaciteit van de pomp-filterinstallatie en de wijze waarop een chloordrijver in het zwembad is geplaatst.

Doseerschema
In het doseerschema vindt u een aantal zaken voor het bepalen van de aanbevolen continue dosering van uw zwembad. U kunt het type en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m³ inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van het chloor. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden.

Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Voeg chloortabletten nooit direct aan het water toe, gebruik een chloordrijver of chloor doseersluis. Wanneer chloor direct met uw zwembad in contact komt, kan de zwembadfolie verkleuren.

Let op!
De aangegeven hoeveelheden pH-Plus om toe te voegen aan uw

(EAN code: 8717496964533 ) (ID: 9200000026785847 Interline) Ben je een spel fan in Gingelom ?
Interline Zwembad Interline pH-plus Tabletten in Gingelom

Speelgoed in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Interline Zwembad Interline pH-plus Tabletten” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Reiniging in de streek van Gingelom (België).

Online in Gingelom

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Gingelom. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Interline Zwembad Interline pH-plus Tabletten in Gingelom