☆☆ K’NEX Star Shooter – Achtbaan online kopen

K'NEX Star Shooter - Achtbaan in Tergrêft / Tergracht

434 onderdelen

Verzamel en bouw de achtbaan in ruimtethema – de Star Shooter Achtbaan! Gemotoriseerd voor een spannende rit die de kar in de lift omhoogstuurt en dan voorstuwt in de vele bochten van de baan. Deze set komt met 44 onderdelen, voornamelijk staafjes en verbindingsstukken, om een echte K’NEX Pretpark Star Shooter Achtbaan te bouwen. En als je ook de Amazin’ 8 achtbaan en de SuperSonic Swirl verzamelt en bouwt heb je een heus pretpark bij je thuis! Aanbevolen voor bouwers van 7 jaar of ouder. Vereist 2 “AA” batterijen (niet inbegrepen).

– Bevat 434 onderdelen
– Met motor voor geweldige prestaties
– Leeftijd 7+
– 2 ‘AA’-batterijen vereist (niet inbegrepen)

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 8-9 jaar

Juryrapport: K’NEX is terug van weggeweest. Nu uitgebreid met mini K’NEX. Eerst bouwen en dan actie met deze achtbaan van wel 1 meter hoog.

Pedagoog: Het spelen met deze K’NEX Achtbaan begint met handig zijn bij het opbouwen van de baan. Goede motorische training. Inzicht in de techniek van de werking van de Achtbaan is het gevolg en verder veel plezier bij het kijken naar de snelle loop van de auto op de baan. Deze achtbaan doet gewoon wat speelgoed moet doen: plezier geven. (EAN code: 0744476135704 ) (ID: 9200000031645556 BOTI) Ben je een spel fanaat in Tergrêft / Tergracht ?
K'NEX Star Shooter - Achtbaan in Tergrêft / Tergracht

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw goed “K’NEX Star Shooter – Achtbaan” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Bouwsets in de regio van Tytsjerksteradiel (Nederland).

Waar? in Tytsjerksteradiel

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: Bart Smit enz.


Er zijn veel shops nabij Tytsjerksteradiel. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
K'NEX Star Shooter - Achtbaan in Tergrêft / Tergracht