☆☆ Knikkerbaan voor in bad online kopen

Knikkerbaan voor in bad in Vriescheloo

Holderdebolder, spetter spat! Zodra de baanstukken en het schoepenrad zijn bevestigd, kan het sprankelende knikkerbaanplezier meteen beginnen: de knikker suist razendsnel door de baan, brengt het schoepenrad in beweging en plonst ten slotte in de badkuip. Een slim detail: de afzonderlijke knikkerbaanstukken kunnen door de kleine knikkerbaanbouwers op een heleboel manieren worden opgesteld. En wie dat wil, kan ook gewoon met de opscheplepel alleen water door de baan laten lopen. Inhoud: 3 baanstukken, 1 schoepenrad, 1 opscheplepel, 1 knikker. Materiaal: polypropeen Afmetingen: baanstukken 19 x 7 cm (lxb), schoepenrad diameter 13 cm. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. (EAN code: 4010168066998 ) (ID: 9200000020093732 Haba) Ben je een spel fanaat in Vriescheloo ?
Knikkerbaan voor in bad in Vriescheloo

Spelfanaat in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Knikkerbaan voor in bad” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Badspeelgoed in de streek van Bellingwedde (Nederland).

Waar? in Bellingwedde

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel firma is: Bart Smit …


Er zijn tal van shops nabij Bellingwedde. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
Knikkerbaan voor in bad in Vriescheloo