☆☆☆ Laser Maze – Breinbreker online aanschaffen

Laser Maze - Breinbreker in Idzega / Idzegea

Van 1 tot 1 spelers | Speeltijd: 10 minuten

Laser Maze is een geweldig eenpersoons logica spel met lichten en spiegels.

Het lijkt net magie, maar Lazer Maze is een echte wetenschap! Naar aanleiding van het instructieboekje zet je je spiegels op het speelveld. Deze opdrachten kaarten beginnen op een makkelijk niveau en worden naarmate je verder komt in het spel, steeds uitdagender. Met een gezonde dosis verstand leidt je de laserstraal vervolgens door een reeks van uitdagende doolhoven. Maak je klaar voor een flinke mentale training en kies een opdracht. Het doel is om uiteindelijk met je laser het doel te raken.
Er zijn verschillende soorten speelstukken die je tijdens een Laser Maze spel kan gebruiken:

• Vijf spiegels gecombineerd met een doel: Aan de ene kant zit een spiegel. Aan de andere kant een doel die je als laatste moet zien te raken. Deze is paars gekleurd.
• Twee lasersplitters: Hiermee kan je van een laser straal, twee laserstralen maken. Deze is groen gekleurd.
• Een dubbelzijdige spiegel: Dit speelstuk heeft aan beide zijdes een spiegel. Deze is blauw gekleurd.
• Een controle punt: Deze geldt enkel als controle. De straal gaat hier doorheen. Deze is geel gekleurd.
• Een blokkeerpunt. Deze is zwart gekleurd.
• Een laserpunt: Hier komt de laser uit. Deze is rood gekleurd.

Druk op de laserschakelaar. Als het doel oplicht … dan heb je gewonnen! Op spelenderwijs leer je zo de werking van licht en spiegels.

Inhoud:
• 60 opdrachtkaarten met oplossingen (4 spelniveaus, van beginner tot expert)
• Nederlandstalige spelregels
• Speelstukken (1 laser, 5 doelen met spiegel, 2 lasersplitsers, 1 dubbelzijdige spiegel, 1 controlepunt, 1 blokkeerpunt)
• Een spelrooster
• 2 Batterijen inbegrepen. (2x 1.5V)

Let op, De eerste keer dat dat je Laser Maze gaat spelen, trek dan het lipje van de onderkant van het Laser speelstuk om de laser cotact te laten maken met de batterij.
Laser Maze is gebaseerd op het spel Khet.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 10-11 jaar

Juryrapport: Een leuk stoer puzzelspel met een aantrekkelijke techni look dat meteen uitnodigt om te worden gespeeld. Je zit de hele tijd in spanning of het lukt en je weet het pas als er op de knop is gedrukt.
Pedagoog: Een één persoonsspel, maar dat in wisselbuurten toch samen gespeeld kan worden. Pedagogisch gezien is het hoofdkernmerk van dit spel dat het op twee eigenschappen van de speler(s) inspeelt: ruimtelijk denken en logica. Verder vraagt het goed te weten wat de licht reflecterende eigenschappen van lazers zijn. Een spel dat, juist in zijn opklimmende moeilijkheidsgraad, geduld, doordenken en volhouden vraagt. Een aanbeveling!, zegt de opvoedkundige hier. (EAN code: 5425004735126 ) (ID: 9200000027567529 Thinkfun) Ben je een spel fanaat in Idzega / Idzegea ?
Laser Maze - Breinbreker in Idzega / Idzegea

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Laser Maze – Breinbreker” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Breinbrekers in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Bestellen? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Weet dat dit een stabiel firma is: Fun enz.


Er zijn veel shops nabij Súdwest-Fryslân. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
Laser Maze - Breinbreker in Idzega / Idzegea