☆☆ LEGO Star Wars Poe’s X-Wing Fighter – 75102 online aanschaffen

LEGO Star Wars Poe's X-Wing Fighter - 75102 in Den Braam

717 onderdelen

Strijd tegen het leger van de First Order met Poe’s X-Wing Fighter. Deze speciale starfighter zit boordevol functies zoals viervoudig boordgeschut met veermechanisme, 2 noppenschieters, intrekbaar landingsgestel, uitvouwbare vleugels, cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en een ruimte achterin voor de BB-8 Astromech Droid.

Er is ook een laadvoertuig met wapenrek, extra raketten en munitie en een zitplaats voor een minifiguur. Zet de piloot in de cockpit en maak alles gereed om je favoriete scènes na te spelen uit Star Wars: The Force Awakens!

Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Poe Dameron, Resistance ground crew en een Resistance X-Wing piloot, plus een BB-8 Astromech Droid.

Ga op spannende missies met Poe’s X-Wing Fighter!

Trek ten strijde in Poe’s X-Wing Fighter met geschut met veermechanisme, noppenschieters, intrekbaar landingsgestel, uitvouwbare vleugels, lader, ladder naar de cockpit en meer. (EAN code: 5702015352628 Bekijk onze Star Wars shop) (ID: 9200000040158700 LEGO) Ben je een spelletjes liefhebber in Den Braam ?
LEGO Star Wars Poe's X-Wing Fighter - 75102 in Den Braam

Spelfanaat in Overijssel

Meestal wordt jouw item “LEGO Star Wars Poe’s X-Wing Fighter – 75102” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Bouwsets in de regio van Haaksbergen (Nederland).

Winkels in Haaksbergen

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel merk is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Haaksbergen. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
LEGO Star Wars Poe's X-Wing Fighter - 75102 in Den Braam