☆☆ “Luxe Mario™ kostuum voor kinderen – Verkleedkleding – 152/158” online kopen

152/158

“Luxe Mario™ kostuum voor kinderen – Dit Mario™ kostuum voor kinderen is een officieel product van Mario™. Deze bestaat uit een pak, een opblaasbare buik, een rode pet, een paar handschoenen en een valse snor ( Schoenen niet inbegrepen). Het pak is rood en blauw en stelt de bekende Mario Bros loodgieter voor. Het blauwe gedeelte van het pak beschikt over een zachte stof, het rode deel daarintegen is elastisch.Grote, gele, plastic knopen zijn aan de valse brettellen terug te vinden. Het pak wordt met behulp van klittenbandsluitingen aan de achterkant gesloten. De opblaasbare buik is van plastic en zorgt voor meer volume aan het pak. Bevat herstelbare brettellen die met behulp van klittenband versteld worden. De pet van Mario is rood en de letter M is erop de voorkant geprint. De witte handschoenen beschikken over een armband en zijn opgevuld aan de polsen. De donker bruine, zelfklevende snor is gemaakt van synthetische haren. Ideaal verkleedkostuum om als de Super Mario op het verkleedfeest te verschijnen.” (EAN code: 0039897678214 ) (ID: 9200000053975352 Vegaoo) Ben je een spelletjes fan in Rijswijk ?

Speelgoed in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “”Luxe Mario™ kostuum voor kinderen – Verkleedkleding – 152/158″” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de streek van Woudrichem (Nederland).

Waar? in Woudrichem

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van shops nabij Woudrichem. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.http://chilom.nl