☆☆ Nomad Barite Tourpack – Rugzak – 18L – Dark blue via internet bestellen

Nomad Barite Tourpack - Rugzak - 18L - Dark blue in Molsberg

Polyester | 45 x 30 x 23 cm (lxbxh) | Unisex | Dark blue | 1088 g | 18 l

Deze lichtgewicht tas is een fijne tourpack voor dagelijks en actief gebruik. Van simpelweg je spullen comfortabel meenemen naar je werk tot een handige tourpack tijdens fantastische fietstochten door de Veluwe: een echte allrounder. Het AVS Ultimate rugsysteem zorgt voor een makkelijk draagcomfort en het gewicht wordt goed over je lichaam verdeeld. Dit rugsysteem is ventilerend, wat een oververhitte rug voorkomt. De Barite heeft ruimte voor een waterzak in het hoofdvak, een veiligheidsfluitje en twee (waterfles)vakken. De geïntrigeerde regenhoes zorgt voor bescherming van je spullen wanneer het weer omslaat. De tas voorziet je van alle gemakken tijdens het gebruik, de grote rits zorgt dat je makkelijk bij je spullen kan. Kortom de Barite is een praktische allround tourpack voor de actieve ontdekker. De Barite is verkrijgbaar in 25, 18 en 12 liter. (EAN code: 8713044719853 ) (ID: 9200000056615953 Nomad) Ben je een spel fanaat in Molsberg ?
Nomad Barite Tourpack - Rugzak - 18L - Dark blue in Molsberg

Spelfanaat in Limburg

Meestal wordt jouw item “Nomad Barite Tourpack – Rugzak – 18L – Dark blue” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de regio van Simpelveld (Nederland).

Waar? in Simpelveld

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun enz.


Er zijn tal van winkels nabij Simpelveld. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
Nomad Barite Tourpack - Rugzak - 18L - Dark blue in Molsberg