☆☆ Penny Board Plastic Skateboard Retro Transparant – 57 cm – Blauw via internet bestellen

Penny Board Plastic Skateboard Retro Transparant - 57 cm - Blauw in Gaarland

Aluminium, Kunststof

Plastic Skateboard Blauw Transparant.

Het retro skateboard is al een hype in Amerika en Australie, en deze FISH SKATEBOARDS of PENNY SKATEBOARDS zijn nu Europa aan het veroveren. De skateboards fish waren in de jaren ’70 ongelooflijk populair, in iedere straat zag je deze kleurrijke kleine skateboards. Het was ontzettend cool om supersnel met een retro skateboard door de straten te vliegen. Door het formaat van de fish skateboards was het ook nog eens zeer makkelijk in de drukke stad.

Deze fish of penny skateboards are back. In dezelfde coole kleuren, net zo wendbaar en niet kapot te krijgen. Makkelijk overal mee naar toe te nemen door het beperkte formaat en ze zien er ook nog eens ontzettend gaaf uit. Deze retro boards hebben een cool transparant (doorzichtig) deck.

Pennyboard Skateboard kopen:

skateboard retro cruiser Skate-plein
Materiaal van de trunk: Aluminum(A356)
Hardheid LED wielen: 78A
Afmetingen wielen: diameter 60mm – diepte 45mm
Afmetingen board: 57 x 15 cm
Belastbaar tot max. 85 kg
Kogellagers: 608ZZ ABEC-7 (Carbon steel) (EAN code: 8716404273132 Pennyboard Cruiser Skate Board Plastic – Blue – transparant) (ID: 9200000054706093 Skate-Plein by NijdamSkate) Ben je een spelletjes fan in Gaarland ?
Penny Board Plastic Skateboard Retro Transparant - 57 cm - Blauw in Gaarland

Spelfanaat in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Penny Board Plastic Skateboard Retro Transparant – 57 cm – Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede sto Boards in de streek van Slochteren (Nederland).

Online in Slochteren

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: Fun …


Er zijn tal van winkels nabij Slochteren. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Penny Board Plastic Skateboard Retro Transparant - 57 cm - Blauw in Gaarland