☆☆☆ Playmobil Lynxen met cameraman – 5561 online aanschaffen

Playmobil Lynxen met cameraman - 5561 in Schafelt

Kunststof

Wat ritselt daar? Een lynx familie maakt haar eerste reis samen. De wildlife filmmaker heeft zijn camouflagenet vastgemaakt aan de takken van een boom om zo de grote katten te observeren. Deze avontuurlijke speelwereld van PLAYMOBIL belooft spannende wildernis excursies door de vele dieren, gedetailleerde apparatuur en interessante aanvulling sets. De natuurgetrouwe voorstelling en de diverse diersoorten staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier en is een ideaal cadeau voor avontuurlijke kinderen. Deze set bevat 40 onderdelen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. (EAN code: 4008789055613 ) (ID: 9200000036211289 PLAYMOBIL) Ben je een spelletjes liefhebber in Schafelt ?
Playmobil Lynxen met cameraman - 5561 in Schafelt

Spelletjes in Limburg

Meestal wordt jouw item “Playmobil Lynxen met cameraman – 5561” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Speelfiguren in de regio van Peel en Maas (Nederland).

Online in Peel en Maas

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun …


Er zijn veel winkels nabij Peel en Maas. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Playmobil Lynxen met cameraman - 5561 in Schafelt