☆☆☆ Playmobil Meeneemboerderij met dieren – 6962 online bestellen

Playmobil Meeneemboerderij met dieren - 6962 in Oude Terp / Ald Terp

Kunststof

De boer gaat aan het werk! Hij verzorgt de dieren en geeft ze eten. Natuurlijk zijn de dieren dan heel erg blij. Terwijl de dieren eten, gaat de boer aardappelen halen op zolder. Deze aardappelen heeft hij een paar maanden geleden zelf geoogst en gaat ze nu verkopen op de markt. Hij laat de aardappelzak door het daarvoor gemaakte gat vallen. Makkelijk, zo krijgt hij geen rugpijn van de zware zak! Om naar de markt te vertrekken, kan je alles makkelijk opbergen in de koffer!

Felle kleuren, ronde vormen en diverse spelactiviteiten zijn typerend voor het PLAYMOBIL 1.2.3 gamma. Deze multifunctionele en veilige sets helpen kinderen leren en hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze zich ondertussen amuseren. Alle producten zijn hygiënisch, makkelijk afwasbaar, kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt – het ideale geschenk voor kleine wereldverkenners. Voor kinderen vanaf 18 maanden. (EAN code: 4008789069627 ) (ID: 9200000052059271 PLAYMOBIL) Ben je een spel fanaat in Oude Terp / Ald Terp ?
Playmobil Meeneemboerderij met dieren - 6962 in Oude Terp / Ald Terp

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Playmobil Meeneemboerderij met dieren – 6962” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Speelfiguren in de streek van Dongeradeel (Nederland).

Winkels in Dongeradeel

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel firma is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van shops nabij Dongeradeel. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol http://chilom.nl
Playmobil Meeneemboerderij met dieren - 6962 in Oude Terp / Ald Terp