☆☆ Playmobil Omheining – 6656 online bestellen

Playmobil Omheining - 6656 in Noordwijk

Kunststof

Met de apart verkrijgbare Omheining kan makkelijk een complete dierentuin worden aangelegd. – Deze set bevat 24 onderdelen.
De nieuwe zoo van PLAYMOBIL laat kinderen spelenderwijs kennis maken met exotische dieren. De natuurgetrouwe voorstelling, diverse diersoorten en de modulaire omheining staan garant voor urenlang afwisselend speelplezier. Als bezoeker of als dierenverzorger, in de zoo valt er altijd iets te doen en te ontdekken!
PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. (EAN code: 4008789066565 ) (ID: 9200000035638070 PLAYMOBIL) Ben je een spel fan in Noordwijk ?
Playmobil Omheining - 6656 in Noordwijk

Speelgoed in Groningen

Meestal wordt jouw item “Playmobil Omheining – 6656” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Speelfiguren in de streek van Marum (Nederland).

Winkels in Marum

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Marum. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
Playmobil Omheining - 6656 in Noordwijk