☆☆☆ Playmobil Safari 4×4 met lier – 6798 via internet kopen

Playmobil Safari 4x4 met lier - 6798 in Merkelbeek

Kunststof

Instappen! We vertrekken op safari met de 4×4 jeep om wilde dieren te spotten. Heb je je camera mee? Is de auto volgetankt? Snel nog een reserveband op de auto vastmaken en dan zijn we er helemaal klaar voor! Onderweg zien we een familie wilde leeuwen… Wat zijn ze aan het doen? Ze zijn een karkas aan het oppeuzelen. Opgepast, ze hebben ons gezien! De chauffeur start de motor en rijdt snel weg… Maar dan plots: POEF! We hebben een klapband! Zouden we de band nog kunnen vervangen voordat de leeuwen er zijn?

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. (EAN code: 4008789067982 ) (ID: 9200000052059269 PLAYMOBIL) Ben je een spelletjes fan in Merkelbeek ?
Playmobil Safari 4x4 met lier - 6798 in Merkelbeek

Spelfanaat in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Playmobil Safari 4×4 met lier – 6798” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Speelfiguren in de streek van Onderbanken (Nederland).

Bestellen? in Onderbanken

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: Fun …


Er zijn veel winkels nabij Onderbanken. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Playmobil Safari 4x4 met lier - 6798 in Merkelbeek