☆☆☆ Ravensburger Atelier – Schilderen op Nummer via internet kopen

Ravensburger Atelier - Schilderen op Nummer in Miécret

De Iedereen Kan Schilderen serie van Ravensburger wordt nog leuker met het Atelier! De handige ezel van het Atelier is verstelbaar en draaibaar. De 15 kleuren verf en het waterbakje staan stevig in het draaibare pallet. In de doos zitten bovendien 3 schilderijen, drie bijpassende lijstjes, glitter voor speciale effecten en schilderijvernis.

Alle Iedereen Kan Schilderen dozen voor schilders van 7 tot 11 jaar passen op de Atelier-ezel. En als je bent uitgeschilderd, berg je alles op in de Atelier-ezel die je dichtklapt tot een handig compact pakketje. (EAN code: 4005556285471 ) (ID: 9200000014962471 Ravensburger) Ben je een spel fanaat in Miécret ?
Ravensburger Atelier - Schilderen op Nummer in Miécret

Spelletjes in Namen

Meestal wordt jouw item “Ravensburger Atelier – Schilderen op Nummer” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Havelange (België).

Winkels in Havelange

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun …


Er zijn tal van winkels nabij Havelange. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Ravensburger Atelier - Schilderen op Nummer in Miécret