☆☆☆ Ravensburger ScienceX Maxi Smartscope – Experimenteerset via internet aanschaffen

Ravensburger ScienceX Maxi Smartscope - Experimenteerset in Streukel

Biologie

Duik in de microscopische wereld! Met de Science X® Smartscope van Ravensburger kunnen kinderen heel makkelijk voorwerpen uit de natuur en het dagelijks leven onder de loep nemen. De Smartscope kan met iedere willekeurige smart Phone of tablet gebruikt worden zonder de installatie van een app of het speciaal prepareren van voorwerpen. En hij is zo stevig, dat hij ook gewoon in de vrije natuur gebruikt kan worden.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015 ‘Wetenschappelijk & Educatief’ in België

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 in Nederland

De mening van de jury:

Een microscoop die werkt en betaalbaar is met een goede vergrotingsfactor. Je hebt alleen een smartphone of tablet nodig maar geen app. De microscoop gebruikt de techniek van de telefoon of tablet. Een microscoop die stimuleert om te ontdekken. Word Sherlock Holmes en onderzoek van alles.

Pedagogisch verslag:

Met deze Smartscope en een smartphone, iPad of iPod heb je een complete microscoop in huis. Klein en handig van formaat. Iedere scholier van de hoogste groepen van de basisschool en binnen het voortgezet onderwijs kan heerlijk experimenteren met alles wat klein en interessant genoeg is om via deze Smartscope te vergroten en te fotograferen.

Hoewel speelgoed niet per definitie bedoeld is als leermiddel, is deze Smartscope een apparaat waarvan je kunt leren kijken naar de microwereld en dat je bij biologie, scheikunde en bij gewoon zelf op onderzoek gaan in de boeiende geheimen van de micro-natuur goed kunt gebruiken. De leden van de speelgoedjury hebben met enthousiasme geëxperimenteerd. Als pedagoog en onderwijsman zeg ik: een echte aanrader voor elke onderzoeker in de dop en zeker ook voor jongeren ouder dan 9 jaar bruikbaar. (EAN code: 4005556189342 ) (ID: 9200000044858747 Ravensburger) Ben je een spel fanaat in Streukel ?
Ravensburger ScienceX Maxi Smartscope - Experimenteerset in Streukel

Spelfanaat in Overijssel

Meestal wordt jouw goed “Ravensburger ScienceX Maxi Smartscope – Experimenteerset” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Experimenteren in de streek van Zwartewaterland (Nederland).

Winkels in Zwartewaterland

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een stabiel merk is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Zwartewaterland. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol www.http://chilom.nl
Ravensburger ScienceX Maxi Smartscope - Experimenteerset in Streukel