☆☆☆ Salta Combo Trampoline – 213 cm – Inclusief Veiligheidsnet – Roze online aanschaffen

Salta Combo Trampoline - 213 cm - Inclusief Veiligheidsnet - Roze in (De) Haart

Vorm: Rond | Ø 213 cm | Belastbaar tot:100 kg

De Salta – Combo Trampoline (trampoline incl. veiligheidsnet) heeft de juiste balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid en dit voor de beste prijs. De Combo Trampoline biedt een aantal specifieke kenmerken die deze set een professioneel imago geeft. Elk van de Salta Combo Trampolines zijn voorzien van een dikke, gelijkmatige rand met een extra-lange rok die is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De duurzame stalen frames zijn bestand tegen corrosie door het proces van galvaniseren.

De gegalvaniseerde veren zijn uitgevoerd als gold colored springs die een hele nieuwe dimensie geeft aan springen. Het veiligheidsnet is voorzien van een hoge kwaliteit rits opening. Deze opening kan worden gesloten met twee vergrendelingen buiten het vangnet. Een vangnet biedt meer veiligheid voor kinderen.

Garantie
Frame 3 jaar
Veiligheidsnet 2 jaar
Randkussen 1 jaar
Springdoek 1 jaar
Veren 1 jaar (EAN code: 8718692139480 Bekijk onze trampoline informatiepagina) (ID: 9200000039896127 Top Twence) Ben je een spelletjes fanaat in (De) Haart ?
Salta Combo Trampoline - 213 cm - Inclusief Veiligheidsnet - Roze in (De) Haart

Spelletjes in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Salta Combo Trampoline – 213 cm – Inclusief Veiligheidsnet – Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Trampolines in de streek van Aalten (Nederland).

Waar? in Aalten

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun …


Er zijn veel winkels nabij Aalten. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com http://chilom.nl
Salta Combo Trampoline - 213 cm - Inclusief Veiligheidsnet - Roze in (De) Haart