☆ SES Strijkkralen Dierentuin online kopen

SES Strijkkralen Dierentuin in Colmont

Grote strijkkralenset van SES met thema dierentuin met 4 verschillende dierenlegbordjes. Er kunnen 7 gave dieren gemaakt worden met deze strijkkralenset. Op het paardenlegbordje leg je de zebra en de flamingo. Op het leeuwen bordje leg je naast de leeuw ook een mooie tijger of een gevaarlijk luipaard. Daarnaast kun je op de andere twee legborden nog een giraf en een olifant maken.

Met strijkkralen van SES maak je de mooiste figuren door het leggen van de kraaltjes, die je vervolgens met een strijkbout aan elkaar vast smelt. Laat je creaties door een volwassene strijken. (EAN code: 8710341061166 ) (ID: 9200000041419987 SES) Ben je een spelletjes liefhebber in Colmont ?
SES Strijkkralen Dierentuin in Colmont

Spelfanaat in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “SES Strijkkralen Dierentuin” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Strijkkralen in de regio van Voerendaal (Nederland).

Bestellen? in Voerendaal

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend merk is: Fun …


Er zijn veel shops nabij Voerendaal. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
SES Strijkkralen Dierentuin in Colmont