☆☆ Smart Games IQ Link – Reiseditie via internet kopen

Smart Games IQ Link - Reiseditie in Jousterp

Van 1 tot 1 spelers | Speeltijd: 600 minuten

Ga slim te werk en pas alle puzzelstukken op het spelbord. Maar let op! Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op het bord! Open ringen en bollen van verschillende puzzelstukken kunnen op dezelfde plaats gelegd worden. Maar enkel wanneer je ze op de juiste manier aan elkaar linkt. IQ-Link is een compact reisspel en het meest uitdagende denkspel in de reeks IQ-puzzels van SmartGames. Bovendien ogen de gekleurde, doorzichtige puzzelstukken fantastisch. Inhoud: 12 kleurrijke puzzelstukken, compact spelbord met transparant deksel, boekje met 120 opdrachten. (EAN code: 5414301516620 ) (ID: 9200000018255715 Smart) Ben je een spelletjes fanaat in Jousterp ?
Smart Games IQ Link - Reiseditie in Jousterp

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Smart Games IQ Link – Reiseditie” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys in de streek van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Online in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: Fun enz.


Er zijn tal van winkels nabij Súdwest-Fryslân. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.http://chilom.nl
Smart Games IQ Link - Reiseditie in Jousterp