☆☆☆ Speelkleed kinderen Vakantie aan Zee 1OOx150 online bestellen

Speelkleed kinderen Vakantie aan Zee 1OOx150 in Hoepertingen

150 cm | 2 – 16 jaar

Groot speelkleed VAKANTIE AAN ZEE

Ontdek het vakantiegevoel met dit prachtige en unieke speelkleed. Ga je mee naar het strand ? Het water is heerlijk om in te zwemmen… Of ontdek het leuke stadje… er valt immers heel wat te beleven. Er is ook een haven, bruggen, vuurtoren,… Laat de fantasie van uw kind de vrije loop gaan… Dit speelkleed wordt de topper in de kinderkamer.

Deze speelkleden hebben een educatief karakter : al spelenderwijze ontdekt uw kind een hele nieuwe omgeving…

De bovenkant van dit speelkleed bestaat uit een naaldvilt dat bedrukt is. De gebruikte inkten zijn solventvrij en op basis van water, zonder Ftalaten. De onderkant van dit speelkleed bestaat uit een antislip latex, zodat dit speelkleed steeds mooi blijft liggen tijdens het spelen en niet hinderlijk gaat bewegen. Doordat het speelkleed bestaat uit een vlak naaldvilt is het ideaal om met figuurtjes, auto’s, playmobil, lego,… op te spelen. In tegenstelling met een vloerkleed met pool, bijft op dit speelkleed mooi alles recht staan en vooral de autootjes rijden beter, vlotter en sneller. Hierdoor verhoogt het speelplezier.

Afmeting = 100x150cm

Ontdek ook onze andere speelkleden met prachtige unieke en originele ontwerpen : vakantie aan zee, grote stad, autoracebaan,… (EAN code: 5414869112548 ) (ID: 9200000038761547 House of kids) Ben je een spel fan in Hoepertingen ?
Speelkleed kinderen Vakantie aan Zee 1OOx150 in Hoepertingen

Spelfanaat in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Speelkleed kinderen Vakantie aan Zee 1OOx150” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Borgloon (België).

Online in Borgloon

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een stabiel merk is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van winkels nabij Borgloon. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
Speelkleed kinderen Vakantie aan Zee 1OOx150 in Hoepertingen