☆☆ Super Sand Classic – Speelzand – 450 gr Zand online bestellen

Super Sand Classic - Speelzand - 450 gr Zand in Gouvy

Met Super Sand haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er de mooiste kastelen, zandtaartjes en 3D dieren mee maken.

Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Super Sand Classic bevat 450 gram zand, een bak en zes geometrische vormen. (EAN code: 8711808832176 ) (ID: 9200000027266680 Goliath) Ben je een spel liefhebber in Gouvy ?
Super Sand Classic - Speelzand - 450 gr Zand in Gouvy

Speelgoed in Luxemburg

Meestal wordt jouw artikel “Super Sand Classic – Speelzand – 450 gr Zand” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Speelzand in de streek van Gouvy (België).

Winkels in Gouvy

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun …


Er zijn tal van shops nabij Gouvy. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
Super Sand Classic - Speelzand - 450 gr Zand in Gouvy