☆☆☆ TOMY Lamaze Baby’s Eerste Pop Maisie online aanschaffen

TOMY Lamaze Baby's Eerste Pop Maisie in Fagnolle

Baby-pop | 31,9 cm | 0 – 24 maanden

Lamaze Baby’s Eerste Pop Maisie van TOMY heeft heldere, felle kleuren en sterk contrasterende patronen nodigen de baby uit tot focussen, wat het zicht stimuleert. De baby zal door de verschillende texturen zijn tastzin ontdekken terwijl ze deze schattige pop knuffelen. Een flap met klittenband stimuleert de baby tot simpel rollenspel. Een knisperend slabbetje en een klokkenspel laten de kleine oortjes oprichten, en de gehoorzin opwekken. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.
Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken. (EAN code: 0796714271491 ) (ID: 1004004013557068 Tomy) Ben je een spel fan in Fagnolle ?
TOMY Lamaze Baby's Eerste Pop Maisie in Fagnolle

Spelletjes in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “TOMY Lamaze Baby’s Eerste Pop Maisie” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Poppen in de regio van Philippeville (België).

Bestellen? in Philippeville

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: Fun enz.


Er zijn veel winkels nabij Philippeville. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.http://chilom.nl
TOMY Lamaze Baby's Eerste Pop Maisie in Fagnolle