☆☆☆ TOMY Lamaze Kuikentjes Caroussel online kopen

TOMY Lamaze Kuikentjes Caroussel in Banholt

Kunststof

De Lamaze Kuikentjes Caroussel van TOMY is geweldig voor tijdens het eten. De zuignap zorgt dat hij op tafel blijft staan. De Lamaze Kuikentjes Caroussel heeft felle kleuren die je kindje uitnodigen zich te focussen, waardoor het gezichtvermogen wordt gestimuleerd. Klik-en ratelgeluiden bevorderen het auditieve bewustzijn. Stinuleert de motorische vaardigheden door het kindje uit te nodigen om het speeltje vast te pakken en te draaien. Je kindje leert dankzij de combinatie tussen zien, aanraken en horen. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor. Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze. Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan. Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken. (EAN code: 0796714272429 ) (ID: 9200000043133688 Tomy) Ben je een spel fanaat in Banholt ?
TOMY Lamaze Kuikentjes Caroussel in Banholt

Spelletjes in Limburg

Meestal wordt jouw item “TOMY Lamaze Kuikentjes Caroussel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Grijp- & Bijtspeelgoed in de streek van Eijsden-Margraten (Nederland).

Online in Eijsden-Margraten

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: mediamarkt …


Er zijn veel shops nabij Eijsden-Margraten. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com www.http://chilom.nl
TOMY Lamaze Kuikentjes Caroussel in Banholt