☆☆☆ TOMY Lamaze Muzikale Rups online bestellen

TOMY Lamaze Muzikale Rups in Verviers

Geel | Pluche

De TOMY Lamaze Muzikale Rups is een pluche knuffel aangeraden voor baby’s vanaf de geboorte. Perfect om mee te spelen en te slapen. De rups bevordert interactie tussen ouder en kind en moedigt aan tot het spelen op de buik en helpt in de gezonde fysieke en sensorische ontwikkelingen. Stimuleert zicht en gehoor van de baby. Als baby’s net geboren zijn zien ze zwart en wit. Hierdoor helpt deze rups in de ontwikkeling van het zicht met zijn blans tussen felle kleuren en contrasterende patronen. Geluiden zoals rattels, kreukels en tingels helpen ook het gehoor ontwikkelen. De rups zijn grote vriendelijke ogen helpen de baby focussen en staren naar één object. Het zachte pluche lichaam en de interessante teksturen zijn geweldig om op te kauwen en te betasten, een ideale speel en rust vriendje thuis of onderweg. Veilig en makkelijk voor kleine handje om vast te pakken en te onderzoeken. Met de onderkant kan je ook je baby meten. De rups is ook leuk om samen mee te spelen met de ouder. Speel kiekeboe spelletjes! Alle speeltjes van Lamaze zijn niet alleen leuk en kleurrijk maar speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.
Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken. (EAN code: 0796714271071 ) (ID: 1004004007093728 Tomy) Ben je een spel fan in Verviers ?
TOMY Lamaze Muzikale Rups in Verviers

Spelletjes in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “TOMY Lamaze Muzikale Rups” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Knuffels & Pluche in de regio van Verviers (België).

Bestellen? in Verviers

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Verviers. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
TOMY Lamaze Muzikale Rups in Verviers