☆☆☆ TOMY Water Speel Schildpad online aanschaffen

TOMY Water Speel Schildpad in Jellum

GROEN | Kunststof

Eindeloos spelen en gieten in het water met de verschillende speeltjes.
Knijp in de babyschildpadjes en spuit eindeloos met water.
Plak de babyschildpadjes op de rand van het bad of op de muur.
Ontdek de verschillende vormen met een variatie aan kleuren onder het schild van de schildpad.Zoek de passende kleuren van de babyschildpadjes bij de passende kleuren poten van de schildpad bij elkaar.
Schaterlachen in het water, dat bieden de vrolijke en kleurrijke waterspeeltjes van TOMY. Eindeloos speelplezier tijdens het badderen, voor peuters, kleuters, kinderen en hun ouders/verzorgers.
Of het nu in de badkuip, opblaasbadje of in het pierebadje is, TOMY heeft voor alle wateractiviteiten passende producten.
Badderen is een fantastisch moment om al spelend een band te vormen met je kind. Daarbij is ‘het in bad gaan’ een veel gebruikte routine voor het slapen gaan.
Met de badspeeltjes van TOMY wordt badtijd nog leuker! (EAN code: 5011666720978 ) (ID: 1004004013557102 Tomy) Ben je een spel fan in Jellum ?
TOMY Water Speel Schildpad in Jellum

Speelgoed in Friesland

Meestal wordt jouw goed “TOMY Water Speel Schildpad” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Badspeelgoed in de regio van Littenseradiel (Nederland).

Online in Littenseradiel

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Fun …


Er zijn veel shops nabij Littenseradiel. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal http://chilom.nl
TOMY Water Speel Schildpad in Jellum