☆ TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziek Mobiel online kopen

TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziek Mobiel in Uiteinde

Mobile | 42,5 cm | 0 – 48 maanden

TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziekmobiel verzekert je baby van een heerlijke nachtrust. De mobiel heeft alle Winnie de Poeh karakters en hun favoriete dingen om baby te sussen en te vermaken. Het is niet alleen een mobiel maar de vier karakters kunnen losgemaakt worden zodat je baby met de zachte knuffels kan spelen. Iedere knuffel heeft een rammel of een kreukel. De mobiel heeft twee wieg melodietjes. Een sussend melodietje en een stimulerend melodietje én de geluiden uit het bos van Poeh. Het zacht gloeiend nachtlampje kan zowel als alleen nachtlampje gebruikt worden of in combinatie met muziek. De arm is zo gedraaid dat hij perfect hangt voor goed zicht en kan stevig aan het ledikantje of de box bevestigd worden. Na 5 minuten sluit hij zichzelf automatisch af om batterij te sparen en heeft een volume regelaar om het gehoor van de jonge oortjes te beschermen.
TOMY maakt speelgoed voor ouders van kinderen van 0-18 maanden die speelgoed voor hun kinderen willen met een beetje Disney Magie. Speelgoed die het klassieke spel herontdekken ideaal voor overdag, en magische geruststellende creaties, perfect voor ’s nachts.
Winnie de Poeh voegt de magie aan dit speelgoed toe, de waarden en band die van generatie op generatie wordt doorgegeven. (EAN code: 5011666018167 ) (ID: 1004004006940134 Tomy) Ben je een spel fan in Uiteinde ?
TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziek Mobiel in Uiteinde

Speelgoed in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziek Mobiel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Babymobilen in de regio van Delfzijl (Nederland).

Bestellen? in Delfzijl

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend merk is: mediamarkt enz.


Er zijn veel shops nabij Delfzijl. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com http://chilom.nl
TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziek Mobiel in Uiteinde