☆☆☆ Vlotte Geesten XL – Gezelschapsspel online kopen

Vlotte Geesten XL - Gezelschapsspel in Erondegem

Van 2 tot 8 spelers

Luxe versie van het bliksemsnelle reactiespel

Deze grotere versie van Vlotte Geesten bevat 9 in plaats van 5 voorwerpen, waardoor de spelers voor nog grotere uitdagingen komen te staan.

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Negen voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om.

Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

De spelregels bevatten 4 varianten die het de spelers nog moeilijker maken. Zo moet er bijvoorbeeld op spiegels, klokken of uilen worden gelet.

Tactische speeltips

  • Probeer de speelstukken uit je hoofd te leren. Dat maakt het combineren makkelijker.
  • Grijp niet in het wilde weg. Dat kost je kaarten.
  • Introduceer pas varianten als iedereen de basisspelregels beheerst.

(EAN code: 8717249198093 ) (ID: 9200000037169929 999 Games) Ben je een spelletjes liefhebber in Erondegem ?
Vlotte Geesten XL - Gezelschapsspel in Erondegem

Speelgoed in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Vlotte Geesten XL – Gezelschapsspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Actiespellen in de streek van Erpe-Mere (België).

Bestellen? in Erpe-Mere

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Onthou dat dit een stabiel firma is: Fun …


Er zijn veel winkels nabij Erpe-Mere. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com WWW.http://chilom.nl
Vlotte Geesten XL - Gezelschapsspel in Erondegem