☆☆☆ Wild Pets Spinnenhabitat – Striper online kopen

Wild Pets Spinnenhabitat - Striper in Nieuwebrug / Nijbrêge

Speelfiguur | 27 cm | 5 – 12 jaar | Inclusief batterijen

Tem wilde dieren met de spinnenhabitat-speelset van Wild Pets. Deze set bevat een habitat die gemakkelijk kan worden meegenomen (zo zorg je dat je Striper niet in de problemen kan komen) en een exclusieve spin van Wild Pets. Met de aanraaksensor op de rug van de spin kun je Striper besturen en kun je een huisdier van hem maken. Als je hem met rust laat, gaat Striper over naar de kooimodus en beweegt hij in zijn eentje rustig en stil. Met één aanraking wordt Striper nieuwsgierig in de avonturenmodus. Maar als je de sensor ingedrukt houdt, kijk dan uit, want dan is de aanvalmodus actief en gaat Striper op jacht naar een prooi! De kleur van de LED-lampjes verandert volgens de modus. Met zijn realistische lijf en poten is dit het griezeligste wildste huisdier dat alleen jij kunt temmen!
De habitatset bevat een exclusieve spin en is beschikbaar in twee kleuren. (EAN code: 0630996290088 ) (ID: 9200000041276428 BOTI) Ben je een spel liefhebber in Nieuwebrug / Nijbrêge ?
Wild Pets Spinnenhabitat - Striper in Nieuwebrug / Nijbrêge

Spelletjes in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Wild Pets Spinnenhabitat – Striper” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Speelfiguren in de streek van De Fryske Marren (Nederland).

Online in De Fryske Marren

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: Bart Smit …


Er zijn tal van shops nabij De Fryske Marren. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol www.http://chilom.nl
Wild Pets Spinnenhabitat - Striper in Nieuwebrug / Nijbrêge